Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/retursekund.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Anbefaling: Maria Holst, 33 år - Retursekund

Anbefaling: Maria Holst, 33 år

Anbefaling: Fra første dag jeg mødte Lotte har jeg følt mig hørt og forstået af et hjertevarmt menneske, som ikke bare lyttede men også observerede, hvem jeg var og hvad jeg havde brug for. Jeg har altid følt mig velkommen og hun har altid sat særdeles god tid af til mig.

Lotte har hjulpet mig med at omforme mine tankemønstre og overbevisninger til positive udsagn frem for angstfyldte og selvbeskyttende, hvilket har skubbet mig fremad med en stabilitet, som jeg ikke har oplevet i andre behandlingsforløb.

Dertil har Lotte desuden formået, på en dejlig opmærksom måde, at huske mig på mine fremskridt, når jeg ikke selv kunne se dem.  Derved har hun hjulpet mig med at opbygge min tro på mig selv og min udvikling på en måde, så jeg føler, det kommer inde fra mig selv. Det er mig SELV jeg kan klappe på skulderen efter endt session, og det giver et kæmpe boost til både humør, selvtillid og selvværd. Hun har hjulpet mig med at finde mine styrker og svagheder, men først og fremmest også hvordan jeg skal tackle dem, når livet er hårdt.

At Lotte også er et spirituel menneske er ikke noget, der et skiltet højt med, men da hun spurgte mig om jeg var interesseret i at høre perspektiver fra den vinkel af også, har jeg kunnet drage nytte både af den praktiske viden omkring stress i almindelig betragtning, men også ud fra den åndelige verden. Dette ’mere mellem himmel og jord’ har for mig også været en givtig faktor i at forstå mig selv og verden på.

Jeg kan kun VARMT anbefale Lotte både i forhold til stress men også i andre svære livsperioder.

Maria Holst 33år

 

 

Læs mere om behandlingerne her